zaterdag 5 januari 2013

provinciaal kampioenschap Gent

De eerste indoorprestaties van dit jaar werden geleverd door onze kadet meisjes. Heike Goovaerts wierp met 9m98  net dezelfde afstand als in haar vorige wedstrijd. Ze eindigde hiermee net buiten de medailles. Eline Croes haar eerste wedstrijd met 3kg eindigde met een verdienstelijke worp van 7m85.

De atleten van Koen moesten van de trainer eveneens aan een spurtnummer deelnemen. Voor Nathalie Van Den Eede werd dit een knappe 60m in 9"23. Geplaagd door een lichte hamstringverrekking miste Ann-Sophie Van Cappellen haar start waardoor ze een mindere tijd liep die we u gaan onthouden. Ook voor Eline, die voor de 60mH koos, een knap jaardebuut met een pr nl 10"82.
Anne-Sophie en Nathalie vochten dan onderling  een duel uit in het kogelstoten. Uiteindelijk was het Ann-Sophie die hier aan het langste eind trok. Met 7m84 eindigde ze negen cm verder dan haar concurente.

Als laatste Duffelse werper mocht Jens (de broer van Heike) aantreden. Met, werkelijk waar vier geldige worpen, versloeg hij het volledige Antwerpse deelnemersveld. Goud met 14m07...proficiat Jens!