zaterdag 4 februari 2012

Zot zijn doet geen zeer....

.... is een gekende spreuk die afgelopen vrijdag meer dan ooit van toepassing was op de Duffels sprintgroep. Na een helse rit van meer dan 3u hebben kwamen toch nog 5 atleten aan de start van een wedstrijd in Gent. Zij mogen alvast "trots" te hebben deelgenomen aan de langste file ooit op de Belgische wegen.
Na een veel te lange autorit en veel te korte opwarming kwamen Ine en Laura aan de start van de 400m. Traditioneel is het in de eerste 400m van het seizoen nog wat zoeken voor onze dames, na twee baanrondes finishten Ine en Laura in respectievelijk 61.43 en 62.57. Gezien de omstandigheden is dit zeker een aanvaardbaar niveau.
Rani was de volgende in het rijtje, zij leek voor het eerst te snappen dat je op een 200m voluit moet vertrekken, een nieuw PR van 31.06 was het logische gevolg, knap! Rozanne liep in haar tweede wedstrijd ooit naar 33.35, dat ze in deze omstandigheden de moeite deed mee naar Gent te gaan is zondermeer knap en toont aan dat ze zich goed thuisvoelt in de groep.
Pieterjan had het geluk pas om 22u15 de piste te moeten betreden, waardoor zijn autorit een stuk minder lang had geduurd. Vooraf kondigde hij een scherpe tijd aan en hij hield woord: zijn eerste 200m van het seizoen resulteerde in een zeer knap PR van 23.84!