zondag 22 januari 2012

Spurters presteren sterk op KvV!

Vandaag kwamen 4 spurters in actie op de Vlaamse kampioenschappen. Pieterjan mocht als eerste de piste betreden bij het verspringen. Hij sprong een regelmatige wedstrijd met 3 sprongen over de 6m. Door een nipte nulsprong bij de 5de poging kwam er geen uitschieter en werd Pieterjan 4de met een sprong van 6m07.
Vervolgens kwamen 3 scholieren dames in actie op de 60m. Anouk De Dobbeleer bewees met een nieuw PR van 8.87 dat ze haar plaats op dit kampioenschap verdiende. Laura De Launoit liep naar een nieuw persoonlijk record van 8.21 en Ine Hugaerts liep 8.18. Met deze tijd kwalificeerde Ine zich voor de finale, helaas kwam Laura hiervoor 6 duizendsten (!) te kort.
Een uur na zijn verspringen kroop Pieterjan in de startblokken voor zijn reeks van de 60m. Hij won deze in 7.44, goed voor een finaleplaats.
Na de middag behaalden zowel Ine als Pieterjan een verdienstelijke 7de plaats in de finale. Ine liep hierbij een mooi PR van 8.13.
Na een lange dag kwamen Ine en Laura nog in actie op de 200m. Beide dames mochten aantreden in de 4de reeks. Laura liep hierin een schitterend PR van 26.57! De meest opmerkelijke prestatie van de dag werd geleverd door Ine, zij won haar reeks in een schitterende tijd van 25.91. Een tijd waar verschillende meisjes van de zogenaamde snelste reeks de tanden op stuk beten. Ine veroverde dan ook meer dan verdiend een bronzen medaille!
Proficiat aan onze 4 deelnemers!