dinsdag 10 januari 2012

Provinciaal kampioenschap

Met het provinciaal kampioenschap werkten ook de spurters hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen af. De eerste wedstrijd is altijd in spanning afwachten wie de verwachtingen kan inlossen. Na een lange dag mag de spurtgroep tevreden terugblikken.
Bij de kadetten meisjes konden zowel Emma als Dagmar hun persoonlijke records scherper stellen, Emma dook zelfs voor de eerste maal onder de 9 seconden op de 60m! Naomi liet zich als kersverse kadet meteen opmerken met knappe tijden, dat belooft voor de toekomst. Rani bleef wat onder de verwachtingen, maar zal dit binnenkort zeker proberen rechtzetten.
Ine en Laura kwamen bij de scholieren met medaillekansen aan de start. Ine liet op de 60m merken dat ze zich als geen ander kan opladen voor een wedstrijd, met een mooi PR en bronzen medaille tot gevolg. Deze lijn moet ze de komende weken ook op de 200m kunnen doortrekken. Ook Laura kwam als eerstejaars scholiere knap uit de verf met twee persoonlijke records! Anouk en Lotte bevestigden hun tijden van vorig jaar en moeten in staat zijn de komende wedstrijden de nodige progressie te maken.
Pieterjan voegde de daad bij het woord en dook op de 60m onder de 7.50, bijna nam hij ook de titel. Bij het verspringen veroverde hij zijn tweede zilveren medaille van de dag, de grens van de 6m zal er de komende wedstrijden aan moeten geloven.
Tot slot kwamen ook de juniores in actie. Jolien behaalde een behoorlijk niveau met 2 zilveren medailles. De volgende wedstrijden moet er nog progressie mogelijk zijn. Linde was ontgoocheld over haar prestaties. We hopen dat ze het tij de komende wedstrijden kan keren.
Over het algemeen kunnen we tevreden terugblikken op het PK, op naar de volgende kampioenschappen.....